Tinvo-Algemeen


Home Productinformatie Nieuwspagina WWW-links Contact opnemen

 

Naar Sitemap
Onze doelstelling

Tinvo streeft naar een optimale combinatie van inhoud met vorm. Talige boodschappen op een juiste publiekgerichte en doelgerichte wijze vormgegeven, zijn hoogst effectief en communicatief. Tinvo kan u behulpzaam zijn bij het bereiken van die optimale combinatie.

 

Ons bedrijfsprofiel

Tinvo werkt altijd klantgericht. Dat wil zeggen: wij gaan uit van uw wensen op het terrein van de schriftelijke communicatie. Daardoor kunnen we zeer exclusief maatgerichte opdrachten verwerken. 

Tinvo werkt op afstand en op locatie. Dat betekent dat wij webbased dan wel op locatie uw opdrachten kunnen ontvangen, verwerken en uiteraard ook weer digitaal aan u kunnen retourneren na uitwerking. Contacten kunnen digitaal dan wel telefonisch verlopen. Verwerking op uw eigen locatie behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Tinvo kan zowel kleine als grote opdrachten verwerken. Indien nodig, huren wij experts op het benodigde terrein tijdelijk in voor het uitvoeren van bepaalde werkzaamheden.

Tinvo brengt te allen tijde een offerte uit op uw verzoek. Deze offerte wordt ingevuld op basis van een (digitaal, dan wel telefonisch) overleg waarin u precies kunt aangeven wat uw wensen zijn. De offerte is vrijblijvend en verder bepalend voor de uitvoering en facturering: u komt dus bij Tinvo nooit voor onverwachte financiŽle verrassingen te staan. Neem dus vrijblijvend contact op!  

 
E-mail

Voor al uw vragen en/of opmerkingen: info@tinvo.nl

 

Naar Sitemap

 Terug naar begin van pagina 

 

Laatst bijgewerkt: vrijdag 06 augustus 2021
Hebt u vragen of opmerkingen over deze site, 
neem dan contact op met
info@tinvo.nl
Copyright © 2003, Tinvo, Taal: Inhoud & Vorm 
Alle rechten voorbehouden.
Ingeschreven bij KvK 76861740