Nieuwspagina


Home Omhoog

 

Naar Sitemap
Tinvo nieuwspagina

 
Kijk hier regelmatig voor het laatste nieuws over:
de ontwikkelingen in Tinvo Taaltrainingen, 
de ontwikkelingen in Tinvo Vormgeving,
de ontwikkelingen in cursusaanbod


Sinds 2007 werkt Tinvo samen met A&O groep in Amsterdam. Tinvo verzorgt trainingen op het gebied van schriftelijke communicatie voor klanten van A&O groep: Professioneel Schrijven, Schriftelijk Rapporteren en Overtuigend Schrijven. Zie ook de melding op de website van A&O groep over deze samenwerking.

Van juli 2003 tot medio maart 2004 hebben de mensen 'achter' het bedrijf Tinvo op Curaçao gewoond en gewerkt voor een langdurige werkopdracht. Tot april 2004 zijn er dus geen cursussen en trainingen aangeboden en uitgevoerd binnen Nederland. Wel is Tinvo al die tijd beschikbaar geweest voor consultancy en ondersteuning op het gebied van de Nederlandse taal, dus ook uitdrukkelijk voor de Europese markt! Dit kan namelijk bij uitstek webbased gebeuren. Ook onze Grafische Vormgeving was en blijft natuurlijk beschikbaar voor opdrachten: ook deze opdrachten kunnen voornamelijk via het internet geconcretiseerd en afgeleverd worden. 
Sinds april 2004 is Tinvo weer bereikbaar en beschikbaar in Nederland.

 

Een nieuwe en aangepaste pagina is in mei 2002 toegevoegd: het stroomschema om Nederlandse werkwoorden correct te kunnen vervoegen, inclusief de "Engelse" werkwoorden! 
Ga naar Cursusvoorbeelden en klik in de tekst verder naar stroomschema of klik hier direct op "stroomschema'.

Twee nieuwe pagina's met overzichten zijn in april 2002 toegevoegd: het portfolio op het terrein van de Nederlandse taal (Taal-Portfolio) en van de vormgeving van Tinvo (Vorm-Portfolio). Bekijk daar welke diensten en producten wij voor welke klanten inmiddels succesvol hebben mogen verzorgen.

Ook is de pagina met vormvoorbeelden in april 2002 vernieuwd: nieuwe en aangepaste voorbeelden zijn (met miniaturen) opgenomen: klik erop en bekijk elk voorbeeld in uw eigen browser.

 

 

Naar Sitemap

 Terug naar begin van pagina 

 

Laatst bijgewerkt: vrijdag 06 augustus 2021
Hebt u vragen of opmerkingen over deze site, 
neem dan contact op met
info@tinvo.nl
Copyright İ 2003, Tinvo, Taal: Inhoud & Vorm 
Alle rechten voorbehouden.
Ingeschreven bij KvK 76861740