Productinformatie


Home Omhoog

 

Naar Sitemap

Productinformatie

Tinvo biedt u in feite twee soorten 'producten' aan': enerzijds kunnen wij u van dienst zijn door uw grafische vormgeving te verwerken en te onderhouden; anderzijds bieden wij u ondersteuning in schriftelijke communicatie (in de Nederlandse taal) aan. De beide services, afzonderlijk of in combinatie, kunnen natuurlijk vergezeld gaan van "echte producten".

Veelal komt e.e.a. echter vrijwel automatisch tezamen binnen de uitvoering van een opdracht. Voor de ondersteuning op het gebied van talige kwesties ontwikkelen wij vaak maatwerk-materiaal zoals een (zelfstudie)syllabus, handouts en powerpointpresentaties. Deze materialen voorzien wij uiteraard van de gewenste en meest gepaste vormgeving. 

Omdat het veelal zogenoemde in-companyopdrachten betreffen (opdrachten voor een groep mensen binnen één bedrijf of instelling), kunnen wij natuurlijk uw eigen profielen in de materialen verwerken. U kunt daarbij denken aan uw eigen bedrijfslogo of uw eigen papieren met logo e.d. waarop de ondersteuningsmaterialen gereproduceerd (kunnen) worden.

In feite ondersteunen wij u dus "op-afstand" of "op locatie" met consultancy op het gebied van de Nederlandse taal en/of de vormgeving van uw schriftelijke communicatie.

Let wel: alles is maatwerk. Er liggen geen standaardpakketten "in de kast". Daarom heeft Tinvo ook geen basismaterialen tot haar beschikking waar u als individu op kunt inschrijven. Elke vraag of opdracht van u (als groep of bedrijf/instelling) wordt specifiek uitgewerkt in een uitvoering 'op maat'.

Naast het ontwikkelen en verzorgen van maatwerktrainingen en studiematerialen houdt Tinvo zich natuurlijk ook bezig met tekstredactie van verschillende soorten opdrachten in de Nederlandse taal: van studiematerialen (non-fictie) tot romans en verhalen (fictie).

Zie voor de overzichten van recente Tinvo-activiteiten o.a. de pagina's Taal-Portfolio en Vorm-Portfolio.

Naar Sitemap

 Terug naar begin van pagina 

 

Laatst bijgewerkt: vrijdag 06 augustus 2021
Hebt u vragen of opmerkingen over deze site, 
neem dan contact op met
info@tinvo.nl
Copyright © 2003, Tinvo, Taal: Inhoud & Vorm 
Alle rechten voorbehouden.
Ingeschreven bij KvK 76861740