Tinvo-Vorm


Home Vormvoorbeelden Vorm-Portfolio

 

Naar Sitemap

Tinvo Vormgeving

Wij kunnen u ondersteunen met bijvoorbeeld 

het ontwerpen van nieuwe interne en externe communicatiemiddelen;
vaststellen en uitvoeren van de ontwerpen van deze communicatiemiddelen (bedrijfslogo, briefpapier, enveloppen, mailings e.d.).

In een (digitaal of telefonisch) voorgesprek geeft u zelf aan welk imago uw bedrijf heeft, welke uitstraling uw bedrijf wilt bewerkstelligen, hoe u uw klanten wilt en kunt benaderen enz. Wij kunnen op die basisgegevens voor u een ontwerp (laten) maken dat u zelf gaat reproduceren of Tinvo zorgt voor die reproductie. Welke uitvoering u ook kiest: u, als klant, bepaalt uitdrukkelijk zelf hoe een en ander eruit komt te zien.

Tinvo levert in eerste instantie enkele schetsen aan waaruit u een principekeuze maakt en waarop u eigen aanwijzingen kunt geven voor een verdere verwerking. Op basis van die keuze en opmerkingen ontwikkelt Tinvo de definitieve versie voor u. Alle materialen worden digitaal aangeleverd.
Zie ook 'Vormvoorbeelden'.

In eerste instantie leveren wij de materialen zogeheten "repro-gereed": u ontvangt dus een print (in zwart/wit of in kleur) met drukkersaanwijzingen, die u vervolgens kunt aanleveren bij een drukker/printservices naar eigen keuze. Met die materialen kan uw opdracht vervolgens afgewerkt worden.
Het is uiteraard ook mogelijk de materialen "op bestand" te ontvangen zodat u de zaken verder (zelf) digitaal kunt (laten) verwerken.
 

Naar Sitemap

 Terug naar begin van pagina 

 

Laatst bijgewerkt: vrijdag 06 augustus 2021
Hebt u vragen of opmerkingen over deze site, 
neem dan contact op met
info@tinvo.nl
Copyright 2003, Tinvo, Taal: Inhoud & Vorm 
Alle rechten voorbehouden.
Ingeschreven bij KvK 76861740